Πολιτική Απορρήτου – Προσωπικά Δεδομένα

Αγαπητέ πελάτη,

 

H προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 και Ν. 3917/2011 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και είναι πλήρως εναρμονισμένη με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Με βάση την κοινοτική οδηγία (GDPR) για την προστασία προσωπικών δεδομένων που ισχύει από 25 Μαΐου 2018, σεβόμενοι την νέα αυτή νομοθεσία και τα προσωπικά σας δεδομένα, χρειαζόμαστε την έγγραφη συγκατάθεσή σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά email & sms σχετικά με τα προϊόντα μας.

 

Η Α. ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Κ’ ΣΙΑ Ο.Ε. δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι το απόρρητο σας προστατεύεται. Δεν πρόκειται ποτέ να προβούμε σε πώληση, εκχώρηση, μίσθωση, διανομή, δημοσιοποίηση ή γνωστοποίηση με οποιονδήποτε τρόπο των προσωπικών σας δεδομένων. Η εταιρία μας δεν εμπορεύεται ούτε κοινοποιεί σε τρίτους προσωπικά δεδομένα. Δεσμευόμαστε ότι στα πλαίσια του GDPR  θα τα προστατεύουμε από κάθε ανεξουσιοδότητη πρόσβαση και δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, παρά μόνο σε περίπτωση που ορίζεται ή επιβάλλεται από το νόμο. Ειδικότερα, η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποτρέψει κάθε πιθανότητα πρόσβασης τρίτων προσώπων στα προσωπικά σας δεδομένα, είτε αυτά τηρούνται σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Τα προσωπικά στοιχεία σας τα οποία τηρούνται σε αρχείο από την επιχείρησή μας είναι  ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email. Αυτά συλλέγονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα νέα, προσφορές, διαγωνισμούς, δώρα, events και πληροφορίες, που θεωρούμε ότι θα σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις δραστηριότητές μας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία συλλέγουμε, πάντα με την έγγραφη συναίνεσή σας με τους κάτωθι τρόπους:

  • κατά την επίσκεψή σας στο φυσικό μας κατάστημα, στην Αιγαίου 29 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη. Αυτά τηρούνται από τη λήψη της σχετικής συναίνεσης, η οποία υπολογίζεται από τη δική σας συμπλήρωση και υπογραφή της κάρτας πελάτη (member card).

  • μέσω της φόρμας συλλογής email της ιστοσελίδας μας www.maleaffair.com. Αυτά τηρούνται από τη λήψη της σχετικής συναίνεσης, η οποία υπολογίζεται από την την ανάγνωση και αποδοχή των Όρων της Πολιτικής Απορρήτου που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας και έως ότου την ανακαλέσετε κάνοντας διαγραφή από τις λίστες μας,  στο ειδικό πεδίο που βρίσκεται στα ενημερωτικά newsletters. Για την καλύτερη δική σας διασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL Connection.

 

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται και θα αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

 

Σας υπενθυμίζουμε πως αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία τηρούνται από την επιχείρησή μας, έχετε τα κάτωθι δικαιώματα:

  • δικαιούστε να ζητήσετε από την επιχείρησή μας να σας χορηγήσει πλήρες αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία τηρούνται στο αρχείο μας. Το αρχείο αυτό θα χορηγείτε σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή στο συντομότερο δυνατό χρόνο από τη λήψη του σχετικού αιτήματός σας.

  • δικαιούστε οποτεδήποτε το επιλέξετε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχετε καταχωρήσει στο έντυπο ή ηλεκτρονικό αρχείο μας.

 

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα και της υπηρεσίες της εταιρίας μας, παρακαλείστε να μας το γνωστοποιήσετε τηλεφωνικώς στο 2310.434301 ή να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών ακολουθώντας το σχετικό link στο ενημερωτικό email της εταιρίας.

 

Pin It on Pinterest