Προφίλ

Όραμα

Στο MALE AFFAIR η βασική προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη του προσωπικού στυλ σας, μέσα από επιλογές που ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες ενδυματολογικές τάσεις.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την εξειδικευμένη προσωπική εξυπηρέτηση και την προσήλωση στη λεπτομέρεια στοχεύουμε στη διαχρονική εμπιστοσύνη σας.

 

Ιστορία

Το 1950 ο Αναστάσιος Χατζηπροδρόμου δραστηριοποιείται ως ράφτης και βιοτέχνης ανδρικών ενδυμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Ερμού 21. Εμπορευόμενος τα προϊόντα του χονδρικώς και παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα μεμονωμένης παραγγελίας σε κοστούμι, σακάκι, παντελόνι και trench coat γίνεται γνωστός για τη δεξιοτεχνία του και για την ποιότητα των ρούχων του.

Τον Αύγουστο του 1975 η επιχείρηση μεταφέρεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στην Αιγαίου 29, με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της προς τη λιανική πώληση. Τα επόμενα χρόνια ακολουθεί εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων και αναδιατάξεις του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του καταστήματος με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργικότητά του.

Σήμερα, εβδομήντα χρόνια μετά την ίδρυση της επιχείρησης, το κατάστημα ανδρικής ένδυσης MALE AFFAIR διαθέτει μεγάλο εύρος προτάσεων για Casual, Business και Ceremonial περιστάσεις, παραμένοντας προσηλωμένο στην υψηλή ποιότητα και στην προσωπική εξυπηρέτηση. Επίσης, διατηρεί τη δυνατότητα μεμονωμένης παραγγελίας στα μέτρα σας και παρέχει την collection του σε μεγέθη έως 8XL.

 

Συνεργάτες

Στο MALE AFFAIR, επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας στοχεύοντας σε ένα ολοκληρωμένο εύρος προϊόντων υψηλής ποιότητας. Συγκεκριμένα, η συλλογή μας περιλαμβάνει καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της ανδρικής μόδας όπως οι Bugatti, Digel, Dino Libero, Fred Perry, Guy Laroche, Hattric, Lee, Luigi Morini, Me & My, Milestone, Monte Napoleone, Per la Moda.

Γιατί να μας προτιμήσετε

  •  Παραμένουμε προσηλωμένοι στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας

  •  Διατηρούμε τη βέλτιστη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας & τιμής

  •  Η προσωπική εξυπηρέτηση αποτελεί βασική προτεραιότητά μας

  •  Διαθέτουμε ολοκληρωμένη συλλογή σε γαμπριάτικα κοστούμια και αξεσουάρ γαμπρού

  •  Σας παρέχουμε τη δυνατότητα μεμονωμένης ραφής σε κοστούμι – σακάκι – παντελόνι στα δικά σας μέτρα

  •  Διαθέτουμε μεγάλα μεγέθη (έως 9XL) και σας παρέχουμε τη δυνατότητα μεμονωμένης  παραγγελίας

  •  Λειτουργούμε διαρκώς εκπτωτικά τμήματα με -30% και -50% σε όλο το εύρος των ειδών μας

  •  Αναλαμβάνουμε δωρεάν τις επιδιορθώσεις που θα χρειαστείτε, με την  προϋπόθεση ότι αυτές γίνονται εντός δύο εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς

  •  Κάνοντας χρήση της Κάρτας Δώρου, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε ένα πρωτότυπο & έξυπνο δώρο

COLLECTION

Pin It on Pinterest