Όροι Χρήσης

Η εταιρία ¨Α. Χατζηπροδρόμου κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨, με το εμπορικό σήμα ¨MALE AFFAIR¨, σας καλωσορίζει στον ηλεκτρονικό της ιστότοπο www.maleaffair.com και σας προτείνει να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης οι οποίοι εξασφαλίζουν την αποδοτικότερη συνεργασία μεταξύ της εταιρίας και των χρηστών του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου.
Η χρήση των υπηρεσιών του website www.maleaffair.com καθώς και η παραμονή στην αντίστοιχη ηλεκτρονική διεύθυνση συνεπάγονται την κατανόηση και την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των αναφερόμενων όρων από μέρους των χρηστών. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης διαφωνεί με έναν ή περισσότερους από τους όρους αυτούς, οφείλει να μην επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα www.maleaffair.com  ούτε να προχωρήσει σε οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτή.

 


Όροι Χρήσης

Η εταιρία ¨Α. Χατζηπροδρόμου κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨, με το εμπορικό σήμα ¨MALE AFFAIR¨ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους αναφερόμενους όρους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Κάθε χρήστης της διαδικτυακής τοποθεσίας www.maleaffair.com οφείλει να ενημερώνεται και να διαβάζει τακτικά τους όρους χρήσης της.

 

Προϊόντα

Η εταιρία δεσμεύεται για την αυθεντικότητα, την ακριβή περιγραφή και την πληρότητα των πληροφοριών αναφορικά με τα προϊόντα που παρατίθενται στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο. Η εταιρία δεν ευθύνεται για λάθη που οφείλονται σε αμέλεια ή απροσεξία κατά τη διαδικασία καταχώρησης των ηλεκτρονικών δεδομένων στο σύστημα τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα την ακούσια διαστρέβλωσή αυτών. Tο www.maleaffair.com και η Α. Χατζηπροδρόμου κ’ ΣΙΑ Ο.Ε. δε φέρουν καμία ευθύνη για όποια ασυμφωνία προκύψει σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τα αποθέματα των προϊόντων που παρουσιάζονται στο διαδικτυακό τόπο και στο φυσικό κατάστημα της εταιρίας. Ο χρήστης καλείται να επικοινωνήσει με την εταιρία για να διευκρινίσει την ακρίβεια των πληροφοριών προτού προβεί σε διατύπωση παραπόνου.

 

Τιμές Προϊόντων

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και ισχύουν για την χρονική στιγμή που εμφανίζονται στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο. Στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών από μέρους της εταιρίας, οι τελικές τιμές του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου δύναται να είναι διαφορετικές από αυτές που αξιώνει η εταιρία στο φυσικό της κατάστημα στη διεύθυνση Αιγαίου 29 Καλαμαριά, Θες/νίκη. Οι τιμές των προϊόντων δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και συσκευασίας εφόσον η παραλαβή αυτών γίνεται από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

Όροι Πώλησης και Παραλαβής

Το www.maleaffair.com αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας ¨Α. Χατζηπροδρόμου κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨, η οποία εδρεύει στην Αιγαίου 29, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη. Η εταιρία εκθέτει προϊόντα, τα οποία βρίσκονται στη φυσική έδρα αυτής, με στόχο την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού μέσω του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου. Τα προϊόντα προσφέρονται προς:

1. Πώληση & παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας στην παραπάνω διεύθυνση

2. Πώληση, πληρωμή μέσω αντικαταβολής & αποστολή μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση που επιθυμεί ο χρήστης. Σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής με εξαίρεση τις περιόδους των τακτικών εκπτώσεων – εκπτώσεις Φεβρουαρίου & Ιουλίου. Σε περιόδους των ενδιάμεσων εκπτώσεων – εκπτώσεις Νοεμβρίου & Μαΐου – & κατά τη διάρκεια άλλων προωθητικών κινήσεων της εταιρίας μας, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ΜΟΝΟ για αγορές κάτω των 100. Για αγορές προϊόντων με μειωμένη τιμή από την κατηγορία ¨προσφορές¨, επιβαρύνεστε πάντα με έξοδα αποστολής. Σε κάθε περίπτωση αλλαγής επιβαρύνεστε με έξοδα επιστροφής και επαναποστολής των προϊόντων.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Κάρτα Δώρου

H Κάρτα Δώρου μπορεί να αγοραστεί είτε μέσω του φυσικού καταστήματος της εταιρίας ¨Α. Χατζηπροδρόμου κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨, στην Αιγαίου 29, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, είτε μέσω του διαδικτυακού τόπου αυτής, www.maleaffair.com. Η εξαργύρωση της Κάρτας Δώρου γίνεται ΜΟΝΟ από τον τελικό παραλήπτη της και ΜΟΝΟ στο κατάστημα MALE AFFAIR, στην Αιγαίου 29 Καλαμαριά Θεσ/νίκης.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας, η οποία ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά σχετίζεται με την απώλεια κερδών, δεδομένων και άλλων στοιχείων που τυχόν προκληθεί στο χρήστη των υπηρεσιών και των περιεχομένων του διαδικτυακού τόπου www.maleaffair.com ή σε τρίτο πρόσωπο από αιτία αναφορικά με τη λειτουργία και το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες του www.maleaffair.com παρέχονται ¨όπως ακριβώς είναι¨ χωρίς καμία εγγύηση από την εταιρία. Ειδικότερα, το www.maleaffair.com δε μπορεί να εγγυηθεί για τα παρακάτω :

1. Τη συνεχή και άνευ σφαλμάτων παροχή των πληροφοριών ούτε και την άμεση διόρθωση αυτών.
2. Ο συγκεκριμένος ή άλλος συγγενικός διαδικτυακός τόπος (¨site¨) ή οι διακομιστές (¨servers¨) μέσω των οποίων αναρτούνται οι ιστοσελίδες, σας παρέχονται χωρίς επιβλαβή ή επιζήμια ηλεκτρονικά λογισμικά (¨ιούς¨).
3. Την ποιότητα του περιεχομένου και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων άλλων συγγενικών διαδικτυακών τόπων στα οποία παραπέμπεται ο χρήστης μέσω συνδέσμων (¨links¨).

Συνεπώς, ο χρήστης οφείλει να γνωρίζει ότι το ενδεχόμενο κόστος επιδιορθώσεων ή εξυπηρετήσεων το επιβαρύνεται ο ίδιος και σε καμία περίπτωση  η εταιρία με τη διαδυτκιακή τοποθεσία www.maleaffair.com .

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα περιεχόμενα της διαδικτυακής τοποθεσίας www.maleaffair.com , δηλαδή το εικονογραφικό υλικό καθώς και τα κείμενα και αρχεία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.maleaffair.com και προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Συνεπώς, απαγορεύεται κάποιο από τα αναφερθέντα να αποτελέσει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής ή αναδημοσίευσης. Το www.maleaffair.com δικαιούται να προβάλει περιεχόμενα τα οποία σχετίζονται με τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και επίσημων προμηθευτών του. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης ενοχληθεί από την ανάρτηση συγκεκριμένου περιεχομένου παρακαλείται να επικοινωνήσει με την εταιρία προτού προβεί σε διατύπωση παραπόνου.

Pin It on Pinterest