Όροι Χρήσης

Η εταιρεία ¨Α. ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨, με το εμπορικό σήμα ¨MALE AFFAIR¨, σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και ιστότοπο www.maleaffair.com και σας προτείνει να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι εξασφαλίζουν την αποδοτικότερη συνεργασία μεταξύ της εταιρείας και των χρηστών του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου.

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.maleaffair.com αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ¨Α. ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨, η οποία εδρεύει στην Αιγαίου 29, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία εκθέτει προϊόντα τα οποία βρίσκονται στη φυσική έδρα αυτής, με στόχο την πώληση αυτών και την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού μέσω του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου. Η χρήση των υπηρεσιών του website www.maleaffair.com καθώς και η παραμονή στην αντίστοιχη ηλεκτρονική διεύθυνση συνεπάγονται την κατανόηση και την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των αναφερόμενων όρων από μέρους των χρηστών. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης διαφωνεί με έναν ή περισσότερους από τους όρους αυτούς, οφείλει να μην επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα www.maleaffair.com ούτε να προχωρήσει σε οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτή.

Η εταιρεία ¨Α. ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨, με το εμπορικό σήμα ¨MALE AFFAIR¨ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους αναφερόμενους όρους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Κάθε χρήστης της διαδικτυακής τοποθεσίας www.maleaffair.com οφείλει να ενημερώνεται και να διαβάζει τακτικά τους όρους χρήσης της.

 

Προϊόντα

Η εταιρεία δεσμεύεται για την αυθεντικότητα, την ακριβή περιγραφή και την πληρότητα των πληροφοριών αναφορικά με τα προϊόντα που παρατίθενται στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για λάθη που οφείλονται σε αμέλεια ή απροσεξία κατά τη διαδικασία καταχώρησης των ηλεκτρονικών δεδομένων στο σύστημα τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα την ακούσια διαστρέβλωση αυτών. Ο χρήστης καλείται να επικοινωνήσει με την εταιρεία για να διευκρινίσει την ακρίβεια των πληροφοριών προτού προβεί σε διατύπωση παραπόνου.

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.maleaffair.com και η ¨Α. ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨ δε φέρουν καμία ευθύνη για όποια ασυμφωνία προκύψει σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τα αποθέματα των προϊόντων που παρουσιάζονται στο διαδικτυακό τόπο και στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας. Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας των προϊόντων που επιλέξατε ή αγοράσατε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email. Ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί με το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας.

 

Πολιτική Επιστροφών

  • Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των αγορών σας σε όλα τα προϊόντα.
  • Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων ή την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός συγκεκριμένων εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Σε κάθε περίπτωση επιστροφής ή αντικατάστασης των προϊόντων, επιβαρύνεστε με έξοδα επιστροφής και επαναποστολής (2ηςαποστολής) των προϊόντων.

 

 Όροι Επιστροφής

  • Για να εγκριθεί η επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας τηλεφωνικά στο 2310 434301, πριν επιστρέψετε την παραγγελία σας.
  • Το αίτημα επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Το αίτημα επιστροφής χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Η επιστροφή προϊόντων τα οποία αγοράστηκαν σε περιόδους τακτικών εκπτώσεων, μπορεί να γίνει μόνο τη συγκεκριμένη περίοδο και μόνο με είδη της ίδιας σεζόν – χειμερινό είδος έως 28 Φεβρουαρίου & θερινό είδος έως 31 Αυγούστου – .
  • Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως της αρχικής αγοράς του. Δεν πρέπει προηγουμένως να έχει φορεθεί, πλυθεί ή μεταποιηθεί. Πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.
  • Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

Σε οποιαδήποτε διαφορετική με τα παραπάνω περίπτωση, η εταιρεία ¨Α. ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨ και το www.maleaffair.com διατηρούν το δικαίωμα να μην αποδεχθούν την επιστροφή. Ο πελάτης έχει την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας, η οποία αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο αγοράς. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται ή καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

 

Τιμές Προϊόντων

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και ισχύουν για τη χρονική στιγμή που εμφανίζονται στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο. Στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών από μέρους της εταιρείας, οι τελικές τιμές του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου δύναται να είναι διαφορετικές από αυτές που αξιώνει η εταιρεία στο φυσικό της κατάστημα, στη διεύθυνση Αιγαίου 29 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη. Οι προωθητικές κινήσεις της εταιρείας δεν είναι συνδυαστικές και δεν ισχύουν κατά τις περιόδους των τακτικών ή ενδιάμεσων εκπτώσεων. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

 Ελληνικά: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αγγλικά: All payments made using the card are processed through the electronic payment platform of “Alpha e-Commerce” of Alpha Bank and uses TLS 1.2 encryption protocol encryption with 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Encryption is a way of coding the information until it reaches its recipient, who will be able to decode it using the appropriate key.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας, η οποία ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά σχετίζεται με την απώλεια κερδών, δεδομένων και άλλων στοιχείων, που τυχόν προκληθεί στο χρήστη των υπηρεσιών και των περιεχομένων του διαδικτυακού τόπου www.maleaffair.com ή σε τρίτο πρόσωπο από αιτία αναφορικά με τη λειτουργία και το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες του www.maleaffair.com παρέχονται ¨όπως ακριβώς είναι¨ χωρίς καμία εγγύηση από την εταιρεία.

Ειδικότερα, το www.maleaffair.com δεν μπορεί να εγγυηθεί για τα παρακάτω:

1. Τη συνεχή και άνευ σφαλμάτων παροχή των πληροφοριών ούτε και την άμεση διόρθωση αυτών.
2. Ο συγκεκριμένος ή άλλος συγγενικός διαδικτυακός τόπος (¨site¨) ή οι διακομιστές (¨servers¨) μέσω των οποίων αναρτούνται οι ιστοσελίδες, σας παρέχονται χωρίς επιβλαβή ή επιζήμια ηλεκτρονικά λογισμικά (¨ιούς¨).
3. Την ποιότητα του περιεχομένου και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων άλλων συγγενικών διαδικτυακών τόπων, στα οποία παραπέμπεται ο χρήστης μέσω συνδέσμων (¨links¨).

Συνεπώς, ο χρήστης οφείλει να γνωρίζει ότι το ενδεχόμενο κόστος επιδιορθώσεων ή εξυπηρετήσεων το επιβαρύνεται ο ίδιος και σε καμία περίπτωση η εταιρεία ¨Α. ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Κ΄ ΣΙΑ Ο.Ε.¨με τη διαδυτκιακή τοποθεσία www.maleaffair.com.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα περιεχόμενα της διαδικτυακής τοποθεσίας www.maleaffair.com, δηλαδή το εικονογραφικό υλικό καθώς και τα κείμενα και αρχεία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.maleaffair.com και προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Συνεπώς, απαγορεύεται κάποιο από τα αναφερθέντα να αποτελέσει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής ή αναδημοσίευσης. Το www.maleaffair.com δικαιούται να προβάλει περιεχόμενα τα οποία σχετίζονται με τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και επίσημων προμηθευτών του. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης ενοχληθεί από την ανάρτηση συγκεκριμένου περιεχομένου, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την εταιρεία προτού προβεί σε διατύπωση παραπόνου.