Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινάει αρκετά πιο πίσω στο χρόνο. Επτά δεκαετίες για την ακρίβεια! Ήταν το 1950 όταν ο Αναστάσιος Χατζηπροδρόμου, ο παππούς, αποφάσισε να ξεκινήσει το ταξίδι του στην ανδρική ένδυση, δημιουργώντας τη δική του βιοτεχνία στην Ερμού 21 στη Θεσσαλονίκη.

Με την πάροδο του χρόνου παρουσιάστηκε η κατάλληλη στιγμή για τη μεταφορά της επιχείρησης στην Καλαμαριά, σε νέες & μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, με στόχο την επέκταση στη λιανική πώληση. Είχε έρθει η σειρά του Κλήμη, του πατέρα, να αναπτύξει ένα νέο δίκτυο συνεργατών με άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία, ικανό να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών και να θέσει τις κατάλληλες βάσεις για το μέλλον.

Σήμερα, τα αδέρφια Τάσος & Θωμάς, κάνουμε το επόμενο βήμα, επιστρατεύοντας το πάθος, τις ιδέες και την παράδοσή μας. Πλέον, διατηρώντας το φυσικό κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη, αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα μέσω του e-shop μας και επικοινωνούμε διαρκώς μαζί σας μέσω των social media. Επίσης, διαθέτουμε ιδιαίτερη εξειδίκευση σε σύνολα γάμου & βάπτισης και παρέχουμε τη δυνατότητα μεμονωμένης ραφής για XXL μεγέθη.

Συνοψίζοντας, πέρασαν εβδομήντα χρόνια και τρεις γενιές. Κερδίσαμε γνώση & εμπειρία, αντιμετωπίζοντας όλες τις προκλήσεις στο δρόμο μας. Ωστόσο, δύο πράγματα έμειναν αναλλοίωτα… Η αγάπη για το ποιοτικό ανδρικό ρούχο και η όρεξη για δουλειά.

 

Ευχαριστούμε που μας εμπνέετε και μας συνοδεύετε στο ταξίδι μας!

Οι Συνεργάτες μας

Επίσημο ή smart-casual outfit; Slim ή regular εφαρμογή; Διαχρονικά υφάσματα ή minimal look; Οι απαιτήσεις σας είναι υψηλές και χρειάζονται την κατάλληλη τεχνογνωσία & εμπειρία. Γι’ αυτό το λόγο, συνθέτουμε το δίκτυο συνεργατών μας με στόχο να καλύπτουμε τις ανάγκες σας με τη μέγιστη εξειδίκευση.

Το portfolio μας αποτελείται, ενδεικτικά, από τα παρακάτω brands: Karl Lagerfeld, Angelo Toma, Dino Libero, Monte Napoleone, Digel, Olymp, Yes Zee, Bugatti, Perlamoda, Milestone, Four Ten, Hattric, Luigi Morini, Alessandro Gilles, Malagrida κ.ά.

Partners

 

Η ημέρα του γάμου σας και η βάπτιση του παιδιού σας είναι στιγμές που αναμφίβολα θα χαραχθούν στη μνήμη σας. Εμείς θα χαρούμε να σας προτείνουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες, οι οποίοι θα προσέξουν ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια ώστε να ζήσετε αυτές τις εμπειρίες όπως τις ονειρεύεστε!

Μέσω της συνεργασίας μας με τον Οίκο Νυφικών & Βραδινών Φορεμάτων ‘Wday’ καθώς και με το ‘Lens Memories Photo Studio’, δημιουργούμε μία ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, σε προνομιακές τιμές μόνο για εσάς.

 

  Wday 

    Lens Memories Photo Studio 

Partners

Η ημέρα του γάμου σας και η βάπτιση του παιδιού σας είναι στιγμές που αναμφίβολα θα χαραχθούν στη μνήμη σας. Εμείς θα χαρούμε να σας προτείνουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες, οι οποίοι θα προσέξουν ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια ώστε να ζήσετε αυτές τις εμπειρίες όπως τις ονειρεύεστε!

Μέσω της συνεργασίας μας με τον Οίκο Νυφικών & Βραδινών Φορεμάτων ‘Wday’ καθώς και με το ‘Lens Memories’ Photo Studio, δημιουργούμε μία ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, σε προνομιακές τιμές μόνο για εσάς.

 

  Wday 

    Lens Memories Photo Studio 

Γιατί να επιλέξετε το MALE AFFAIR

 • Καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις σας σε casual, business & επίσημη ένδυση.
 • Μέσω της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης και της πολυετούς εμπειρίας μας, δημιουργούμε το σύνολο που εναρμονίζεται απόλυτα με το σωματότυπο, τις προτιμήσεις και το προσωπικό στυλ σας.
 • Διαθέτουμε εξειδικευμένη collection για total-look γαμπριάτικο κοστούμι-παπούτσι-accessories και για σύνολα βάπτισης & αποφοίτησης.
 • Προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από το γάμο και τη βάπτιση, μέσα από τη συνεργασία μας με τον Οίκο Νυφικών & Βραδινών Φορεμάτων Wday και το Lens Memories’ Photo Studio.
 • Επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας, με βασικές προϋποθέσεις την υψηλή ποιότητα και αισθητική των προϊόντων & υπηρεσιών τους.
 • Στο e-shop μας μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα γρήγορα & εύκολα και να τα έχετε στην πόρτα σας εντός δύο εργάσιμων ημερών, με δώρο τα έξοδα αποστολής.
 • Η collection μας καλύπτει μεγέθη έως 6XL.
 • Σας ενδιαφέρει η made-to-measure κατασκευή κοστουμιού για τους υπαλλήλους της εταιρείας σας ή για προσωπική χρήση? Το αναλαμβάνουμε!
 • Διατηρούμε συλλογή προϊόντων stock με εκπτώσεις 30% – 50% όλο το χρόνο.
 • Αναλαμβάνουμε δωρεάν την επιδιόρθωση των προϊόντων μας (κόντεμα-στένεμα κ.ά.) αμέσως μετά την αγορά τους.
 • Είμαστε οι Επίσημοι Προμηθευτές Πολιτικής Ένδυσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για 8η συνεχόμενη χρονιά, παρέχοντας τα business σύνολα κοστουμιού-παπουτσιού-accessories στο προπονητικό team & στους παράγοντες της ομάδας.