Νυφικά & Βραδινά Φορέματα υψηλής αισθητικής

Η γαμπριάτικη πρότασή μας στο MALE AFFAIR ολοκληρώνεται με το τέλειο νυφικό!

Για την τέλεια εμφάνιση στην πιο ονειρεμένη στιγμή σας, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του Οίκου Νυφικών & Βραδινών Φορεμάτων Wday!

Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και θέλει να αισθάνεται ο καλύτερος εαυτός της, σε όλες τις σημαντικές  ημέρες της ζωής της. Τα Wday είναι μια αλυσίδα καταστημάτων νυφικώνβραδινών φορεμάτων και αξεσουάρ που έχει στόχο να σας βοηθήσει να βγάλετε τον πιο όμορφο και χαρούμενο εαυτό σας, σε οποιαδήποτε επίσημη περίσταση!

Για τη Νύφη

Ανακαλύψτε τα πολυτελή υφάσματα, την υψηλή αισθητική, την κομψότητα και τη θηλυκότητα που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα Wday και βρείτε το νυφικό που θα ντύσει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας! Κλείστε το ραντεβού σας και διασκεδάστε κατά την προετοιμασία της μεγάλης αυτής ημέρας, απολαμβάνοντας τη βεβαιότητα πως η εμπειρία της ομάδας των Wday θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σύνολο των ονείρων σας!

Για τη Μαμά της νύφης και του γαμπρού

Έφτασε η μεγάλη μέρα που παντρεύετε το παιδί σας και θέλετε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους, ακτινοβολώντας τη μεγάλη ευτυχία που νιώθετε. Ακολουθώντας πάντα το προσωπικό στυλ και τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας, στα Wday θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε, σε μια από τις 4 συλλογές που είναι ειδικά σχεδιασμένες για εσάς από Αμερικανούς σχεδιαστές.

Για τη Νέα Μαμά που βαφτίζει, για την Κουμπάρα, για την Καλεσμένη

Βρείτε το φόρεμα που θα σας αναδείξει και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να λάμψετε σε οποιαδήποτε δεξίωση ή επίσημη εκδήλωση. Για μία εμφάνιση υψηλού αισθητικού επιπέδου που δε θυσιάζει την πρακτικότητα, τα Wday είναι εδώ για εσάς!

Εγγύηση μοναδικότητας

Τα Wday σάς εγγυώνται πως καμία καλεσμένη δε θα φοράει το ίδιο φόρεμα με εσάς, καθώς όλα τα φορέματα της collection είναι μοναδικά.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, τα Wday σάς προσφέρουν -20% έκπτωση με μια απλή προφορική αναφορά σας στη συγκεκριμένη καταχώρηση.

Wday Θεσσαλονίκη
Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 28
2310 862300
www.wday.gr